Květnová aktualizace- rozšíření webu v rámci LARPu

28.04.2012 18:50

Ještě před několika lety bylo po českých internetových stránkách plno blogů a webů s fantasy povídkama a různými dalšími fantasy prvky. V poslední době pozoruju, že toho hodně ubývá a poněkud zklamaně nad tím vrtím hlavou. Kromě hororu a sci-fi bylo fantasy jediným žánrem, který byla dnešní mládež ochotná číst- a teď ho radikálně ubylo. Možná lidi začali kupovat knihy v knihkupectví nebo začali číst ebooky, každopádně už není tolik zájmu o dobrou povídku.

 

Kvůli tomu rozšuřuju web o další téma- LARP. Rozrůstající se česká komunita larpařů a dřevárníků mě přiměla zaměřit se na tohle téma- jistě najdete spoustu článků o larpu kdekoliv na internetu, většinou na oficiálních webech českých larpařských skupin a organizací, které se larpem zabývají. Jenže pro začátečníky, kteří na larpu ještě nebyli a najdou v "úvodech o larpu na takových webech trhliny" nebo prostě mají otázky, na které tam není odpověď, zakládám k tomu hned několik témat.

 

Pro ještě kvalitnější diskuzi bych byla ráda, kdybyste sem veškeré dotazy o larpu napsali do diskuze- pokud to nebudu vědět já, mám spoustu přátel zkušenějších larpařů, kteří se rádi podělí o své zkušenosti. Koneckonců, diskuzí o LARPech není nikdy dost, že :-).